Hoe het begon

Welkom bij Maison Pomme, de betoverende wereld die ik met trots heb gecreëerd. Ik wil jou graag verwelkomen in een plek waar alle schoonheid en happiness bij elkaar komt. Een shop voor een happy feel-good mood!

Maison Pomme is ontstaan uit mijn diepste passie en langgekoesterde droom. Na een intensieve periode van een burn-out en het besef dat mijn vorige baan me geen voldoening schonk, heb ik tijdens de zwangerschap van mijn dochtertje eindelijk de moed gevonden om mijn droom waar te maken.

Deze webshop is meer dan zomaar een online kledingwinkel; het is een weerspiegeling van mijn hart en ziel. Ik wilde een plek creëren waar alles wat mij een glimlach op het gezicht brengt, samenkomt om ook jou diezelfde vreugde te bezorgen.

Bij Maison Pomme vind je kleurrijke, speelse en comfortabele kleding en accessoires die je laten stralen. Daarnaast bied ik lifestyle items aan die bijdragen aan jouw selfcare zoals de 30-day challenges of de inspirerende boeken. Ik nodig je uit om mee te reizen in mijn wereld vol vreugde en positiviteit, in de hoop dat ook jij gelukkig wordt van de prachtige items die hier te vinden zijn.

Dank je wel dat je deel uitmaakt van Maison Pomme. Samen gaan we op ontdekkingsreis naar een wereld vol kleur, inspiratie en geluk. Ik kijk ernaar uit om jou te laten stralen met onze unieke collectie!

Veel shopplezier!
Liefs, Valérie

Mijn favorieten

1 van 11